Пар је донео одлуку да се споразумно разведе, а већ три године не живе заједно. 

Тони и Драгана су се у том периоду претварали да је њихов живот хармоничан, да је све у реду. Заједно су славили ћеркин рођендан, а Тоније је недавно био и на концерту певачице. 

Међутим, Драгана је неколико пута плакала у јавности после развода, а а непосредно након што је он напустио породични дом пре три године, Драгана је причала да јој је 2022. година била тешка година.

- Било је лепих тренутака, али као и свима, није била баш најсјајнија. Више бих волела да је заборавим ову годину и надам се да ће нам 2022. бити много боља и без свега овога што се дешава. У приватном животу је такође било све савршено, деца су одлични ученици и све је како треба - истакла је она и признала да своју искреност сматра маном.

- Много пута ме је то коштало, али ја од тога не одустајем. Увек ћу бити искрена. Да променим себе, не желим и мислим да ме треба волети овакву какву јесам и заслужујем да ме људи воле, између осталог, и због те искрености - рекла је тада и истакла да често плаче јер је повређује неправда: 

- Често плачем. Лажи ме доведу до суза, а нарочито оне најгоре, злонамерне лажи. Увек се питам чиме сам ја то изазвала и заслужила, то можда делује детињасто и наивно, али без обзира и упркос свима, ја и даље не желим да се мењам - додаје певачица.

На питање новинара "Ало" због чега Марко и Мануела не долазе често у Србију, одговорила је: 

- Моја деца су рођена у Аустрији и тамо је цео њихов живот. Марко и Мануела не воле да се експонирају, а ја поштујем њихову жељу. Њих двоје се школују у иностранству и тамо су сви њихови пријатељи. Ипак, јако воле Србију.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: