Како је саопштила локална полиција, кућа Аргентинца у атинском насељу Кифисија опљачкана је око 23.30, јавља Танјуг.

У саопштењу полиције истиче се да су две особе, које још увек нису идентификоване, разбиле балконска врата и провалиле у кућу. После увиђаја утврђено је да је украден сав новац који се налазио у кући, као и скупоцени сат марке "ролекс".

Бивши кошаркаш Црвене звезде је неколико часова пре пљачке постигао девет поена, два скока и две асистенције на утакмици Панатинаикоса и Макабија, на којој је Панатинаикос поражен.

Иначе, доскорашњи кошаркаш Црвене звезде Лука Вилдоза је у љубавној вези са српском одбојкашицом Милица Тасић. Они су прошлог лета потврдили да су заједно, а за судећи по објави на друштвеној мрежи Инстаграм, Милица је за време упада разбојника била у "Оака" арени и бодрила је свог изабраника.

 

 

Прелепа Српкиња је помогла кошаркашу да изађе из депресије после раскида дугогодишње везе почетком ове године, што се одразило и на његове игре на терену.

 

 

Подсећамо да је тада Вилдозу оставила Анаира Хихон када је у јавност процурио снимак из ноћног провода на коме се он видео окружен другим девојкама.

Аргентинског репрезентативца је тада прекид везе јако погодио, на друштвене мреже је качио тужне објаве, док је на терену пао у форми што се одразило и на резултате црвено-белих, пре свега у Евролиги.

БОНУС ВИДЕО: