Развод након скоро деценије брака подигао је велику медијску прашину у региону, посебно након што се сазнало да је глумица пронашла нову љубавну срећу са Марком Жугићем, дугогодишњим пријатељем бившег супруга, са којим је сада у браку и има једногодишњу ћерку Чарну.

Фото: АТА имагес

 

Развод је изузетно болна животна ситуација, а траума постаје још већа када се у то „умеша“ цео народ јер је неко јавна личност, али Анђелка каже да је успела да из тог изазовног животног периода изађе срећна и сигурна у сваки одлуку коју је донела.

Фото: АТА имагес

 

- У време те страшне медијске галаме, најважније ми је било да дотична особа није суштински пореметила ни једну секунду мог живота, ниједну емоцију, нити је довела у питање било који мој став или одлуку. Не могу да кажем да човека такве ствари не потресају и да се у почетку није баш запитао зашто су људи такви, на овај или онај начин – хвала Богу, а ја могу да захвалим својој зрелости и рефлексија – није ушла ни на секунду у нашу кућу, у нашу свакодневицу, није била у стилу „сивих облака“, али заиста није утицала на наше породичне односе“, каже Анђелка, која игра не само. Јока али и сви чланови њеног "професионалног тима", како у шали назива остале ликове - мајку, баку, најбоље другарице, психолога и астролога.

Подсетимо, глумица се удала за изабраника Марка Жугића, са којем је у мају добила ћерку Чарну. Венчање је обављено у тајности, а да ће рећи судбоносно да знали су само чланови њихових породица и блиски пријатељи који су и присустовали свечаном чину.

(курир.рс/глориа)