Бивши фудбалер и садашњи фудбалски тренер отказао је све заказане утакмице и допутовао у Милано, како би био уз најстаријег сина.

Фото: Профимедиа

 

 

Фудбалски ас и даље крије о чему се ради, није познато ни да ли се младом Стефану, некадашњем младом репрезентативцу Србије и кадету Интера, уопште боље, а поруке подршке стижу из свих крајева света.

 

 

Међутим, највећа подршка Декију, као и њиховом сину Стефану, свакако је Ана, стуб породице Станковић, посвећена мајка и супруга коју Станковић стално хвали и назива највећом љубављу свог живота.

Ове године брачни пар Ана и Дејан Станковић прославиће 24. годишњицу срећног брака. Заволели су се када су били веома млади - Дејан је имао 19 година - а легендарни фудбалер је назива "потезом своје каријере".

 

 

- Рекао сам да је она потез моје каријере и заиста је тако. Ана је љубав, подршка, ослонац, вера и нада - поносно је истакао Станковић у једном интервјуу.

Иако јој је супруг светски познат, Ана не воли медијско експорнирање, већ је посвећена породици и кући. Након Стефана, родила је Дејану синове Александра и Филипа, који се такође баве фудбалом.

 

 

- Њена смиреност, и мир који имам с њом, то не може да се опише. Она је успела свој мир да пренесе и на мене и на синове. Увек ми на диван начин предочи ствари које ја нисам видео - говорио је Деки о супрузи Ани.

Ана је уз Дејана током целе његове каријере, упознали су се као јако млади и, како он сам каже, то је била љубав на први поглед.

- Заљубио сам се чим сам је видео. Осетио сам да је то то, а кад сам рекао њеном брату, замало ме није ударио. Заста верујем да без Ане не бих био овакав. Једноставно, не бих се комплетирао - рекао је Деки једном приликом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanstankovic

 

Њен брат је некадашњи Дејанов саиграч, Миленко Аћимовић. У моменту када су се упознали, Станковић је имао 19 година и од тада су заједно наставили кроз живот, одрастали су и сазревали у пару.

- Њу не занимају јавни живот и популарност. С Аном ми се десила љубав на први поглед, одмах сам се заљубио у њу, чим сам је видео. Одмалена смо скупа, имао сам деветнаест година када смо почели везу. Заједно смо отишли у Рим, где сам играо за „Лацио“, скупа смо одрастали, стицали сва животна искуства и основали породицу. Све смо сами створили, чиме се поносим - изјавио је он једном.

БОНУС ВИДЕО: