Водитељка је отворила душу у емисији "Премијера- викенд специјал" о свом одласку на "Хајп" телевизију и поновном доласку на старо радно место у ружичасту телевизијску кућу: 

- Размишљала сам како то да ме нико није позвао када сам отишла? Онда сам схватила, отишла сам прко ноћи, шта могу да очекујем да ми неко каже? - рекла је Душица, па додала:

- Од покајања сам једва отворила врата телевизије. Осећам огромну захвалност челницима што су прихватили да се вратим. Пре 10 година, када ми је Пинк дао прилику, схватила сам да јесам за ту велику сцену. 

Искрена је Душица, а на питање да ли има трему, одговорила је: 

- Немам трему, имам само одговорност коју сам увек и имала - закључила је она.

 

Истиче да су је познаници питали када ће се вратити:

- Кад год сам срела некога сви су ме питали када ћу се вратити. Да се није догодило то разилажење, мислим да не бих била свесна колико срце има ТВ Пинк и колико смо породица. Када неког толико волиш, онда преко свега може да се пређе. Тек када сам се спаковала и отишла, схватила сам шта сам изгубила. Док се сама нисам научила памети, није ми било лако психички, али многе ствари у мом животу нису случајне. Бог ме чува више него што сам чувала саму себе - рекла је, па додала:

- Ово ћемо гледати као да сам била на кратком одмору, схватила где ми је место и извинила сам се телевизији Пинк, ово је моја друга кућа, од челника сам научила шта је достојанство. Овај повратак је ствар осећања и повређености некога, а време ће све доказати. Свесна сам колико неко треба да ме воли да би ме раширених руку примио назад - рекла је.

БОНУС ВИДЕО: