Певачица Слађа Делибашић, бивша жена денсера Ђолета Ђоганија, повукла се са са јавне сцене и посветила приватном бизнису, вртићу који води са ћерком Силвијом.

Фото: В. Данилов

 

Слађа је задовољна како иде бизнис, али истиче да би посао ишао много боље да је не везују за породицу њеног бившег супруга.

- Много ме нервира кад се помињемо сви у контексту фамилије Ђогани. Ми смо се развели пре 22 године. Ја сам Делибашић, као и моји тата, брат и деца. Ја своју децу гледам као Делибашиће, не Ђоганије. Мене не интересује да правим гунгулу од свега тога. Некад се стидим тог презимена. Много је велика предрасуда код народа. Вртић који сам отворила, да није тог презимена био би пун, крцат, али је наш народ такав, док некога не упознаш и не видиш човека изнутра, не можеш да судиш. Тако сам и ја некад судила људима док их нисам упознала - испричала је Слађа и додала да је без обзира на све задовољна радом вртића:

- Пета година је како радимо са вртићем. На почетку је ишло јако слабо, ја сам знала да долазим уморна са наступа и подмирим све трошкове, плате и доприносе док нисмо кренули да радимо и то без иједне рекламе. Родитељи који су долазили имали су јако лепо мишљење о нама и раду нашег вртића. Хвала драгом богу вртић је полако почео да се пуни. Дуго смо тражили особље, сада је све феноменално, али без Силвије ништа - рекла је она једном приликом, пише Свет.