Ледфирд на ТикТок-у расветљава горућа питања о томе шта се дешава са нашим телом када умремо и одемо на обдукцијски сто, разоткрива мистерије и митове о својој професији.

Последње питање у низу једне кориснице било је - шта се догађа са пирсингом на језику након што умремо изразивши жељу да њени пирсинзи буду покопани са њом.

"Увек вадимо језик током обдукције"

Ледфорд јој је објаснио:

- Увек вадимо језик током обдукције. Морамо бити сигурни да га нисте загризли и проверити имате ли дрогу у задњем делу грла. Дакле, пирсинг на језику се скида, али сви други остају, попут оних на ушима, носу, приватним деловима - објаснио је Ледфорд и додао да је ово стандардна процедура током обдукција.

@big_led73 Reply to @teenie1228 you get to keep all your piercings except the tongue 👅 I take your tongue out #piercing #piercings #bodyjewelry #autopsy #autopsytech ♬ Something Stupid - Percy Faith & His Orchestra

"Управо сам одлучила да нећу умрети"

Судећи по коментарима који су се низали испод Ледфордовог видеа, испоставило се да ово "откриће" заправо није општепознато и, као што можете претпоставити, људи су имали доста тога за рећи о овом прилично узнемирујућем открићу.

Једна особа је написала: "Управо сам одлучила да нећу умрети", а друга додала: "Чекај, шта? Свима је језик уклоњен?".

Поједини знатижељни корисници питали су се како се тачно вади језик и колико је он дугачак.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)