Нада је гостовала у емисији "Питам за друга" у којој је дала мишљење о ријалити учесницима. Када је дошао ред на Мају Маринковић, за њу је имала само речи хвале. 

Фото: АТА имагес

 

- За Мају морам рећи да је врло пристојна девојка, није у потпуности онаква како је гледаоци виде, искрена је у својим одговорима. Одрасла је уз оца и има кућно васпитање - рекла је Мацура и изазвала праву лавину коментара.

Ријалити учесница Маја Маринковић  је позната јавности по свађама у ријалити форматима, бурним љубавним везама и интимним односима које има без срама пред камерама. 

Такође, остала је запажена њена афера са мужем њене бивше другарице Александре Суботић. 

Маја је открила детаље везе са дечком кога је имала док је била малолена, а онда се дотакла везе са Филипом Царем: 

- Имала сам 17 година и заљубим се у њега, види, одлепим, али је био много проблематичан. Ја кажем тати: "Имам дечка у затвору", три године сам ја њему слала пакете, ишла у посете. Он изађе, ја га сачекам, замисли, имала 20 година, тако нешто и после пар месеци крај. Ретко ко то цени, капираш, а треба - рекла је Маја, а онда су се насмејали када је Станислав алудирао на то да ће да иду заједно у Цриквеницу, па је она започела причу о Филипу: 

- И мене је Бог погледао што се то тако десило. Веруј ми, да је остало, био би пакао. Били смо добри пријатељи 10 месеци и он је био уз мене када ми је било тешко (абортус) и ја се заљубим, заволим га много. Купио ме је као човек...То је почетна фаза депресије.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: