Вељко Ражнатовић је прошле недеље на Европском првенству у боксу освојио бронзану медаљу, а уз ово одличје добио је и новчану награду, док се његова мајка, музичка звезда Цеца Ражнатовић, сад огласила поводом тврдње у вези њеног наследника.

Иако је Вељко остварио успех, он себи није обезбедио националну пензију, о чему се нашироко прича.

Право на националну пензију добијају спортисти који су освојили медаље на континенталним такмичењима у дисцплинама које су олимпијски спорт, а, иако је бокс на Олимпијским играма, категорија у којој се борио Вељко Ражнатовић - није.

Фото: АТА имагес

 

 

Занимљиво, само је Вељко Ражнатовић из Србије био ван тог опсега, јер се једино његова категорија не такмичи на Олимпијским играма.

Вељко Ражнатовић за освојену медаљу на европском првенству добија националну пензију, писало је у једном коментару на друштвеној мрежи "X".

Не добија, не стресирајте се..., написала је потом Цеца.

Фото: АТА имагес

 

 

Поклонио 5.000 долара

Иначе, Вељко је због освојене бронзане медаље освојио 5.000 долара, међутим, написао је на мрежама да неће задржати овај новац.

- 5.000 иде неком детету коме треба више него мени. Живела Србија, навео је Ражнатовић.

У категорији до 86 килограма српски такмичар је имао тежак посао пошто је за ривала имао актуелног светског шампиона. Искуснији боксер је однео победу, након чега је Вељко остао са бронзом.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: