Водитељка "Пинка" Јована Јеремић ужива у љубави са својим изабраником Драганом, а иако је након развода рекла да не верује у љубав за цео живот, водитељку је нови партнер демантовао.

- Рекла сам Драгану јуче: "Човече, ти ћеш мене стварно да убедиш да си моја љубав за цео живот", а рекла сам да не верујем у то, већ да верујем у животну љубав. Можда је то моја лекција у животу да схватим да то постоји. Врло сам одговорна и мени брак није важан, већ сам била у браку и он није гарант среће, важно је да сам срећна и да смо ми срећни једно са другим. Мени није био циљ када сам срела Драгана да га ухватим и да се удам за њега, као деведесет посто жена. Нити ме интересује брак, нити рађање деце. Волим да га волим и таквог каквог јесте јер има такву душу, каже водитељка.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мени је љубав важнија од било чега. Људи живе читав живот и мисле да су волели. Љубав није страст, то је трајно духовно стање, а страст телесно стање. Кад смо млади нама је увек страст на првом месту, а како време пролази имам капацитет да волим мушкараца на једном дубљем духовном нивоу и нема успешног односа, ако нема духовне блискости. Постоји неколико врста блискости као што су интелектуална, телесна и духовна. Кад су испуњене сва три то је прави однос, али без духовног нема ни једног, открила је Јована.

Јована каже да принову не планира иако би њена ћерка из првог брака волела друштво.

- Стално каже: "Мама, роди ми бебу, мама, ти си избацили Леу из стомака, мама хоћеш да имаш вука?". Вука нећу, можда Василија хоћу. Стално понавља као да је неко наговорио. Само чекам месечно да видим да ли имам циклус да ми не призове госте. Немам сад времена за то, али ни ја не желим, искрено. Да се деси родила бих, било би дете велике љубави, исто као и што је Леа дете љубави, са осмехом закључује Јована.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: