Током живота све је радио како каже, раније него остатак његове генерације.

Осим што је већ у 20. години са Гогом добио прво дете, ћеркицу Николину, и за такмичење ''Звезде Гранда'' својевремено се пријавио са само 13 година и ту аудицију неће заборавити док је жив.

- Имао сам 13 година на првој аудиција за ''Звезде Гранда''. То се сећам зато што памтим да ме нису пустили да се пријавим и морао сам да напишем да имам 16 година. То има и на снимку - рекао је Марко у емисији ''Звезде Гранд Специјал''

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gacic (@marko.gacic)

 

- Он стално хоће да буде старији него што јесте. Али то је увек тако, млади хоће да буду старији а ми матори да будемо деца. Ти си имао две аудиције? 2010. и 2013? - питао га је Воја.

- Ја сам сваке године заредом ишао на аудиције од 2010. године - рекао је певач на шта је Воја додао - Ти као деца у школу, сваке године на аудицију.

Водитељ је затим затражио од режије да се пусти снимак Маркове прве аудиције на којој је певао песму Шабана Шаулића ''Лепи дани мог детињства'' док су га гледали Саша Поповић и Жика Јакшић.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gacic (@marko.gacic)

 

Након што је завршио с апевањем добио је похвале од аутора овог шоа, а затим су га питали колико година има с обзиром да се видело да је још увек дете.

- Ту сам написао да имам 16 јер ме нису пустили да се пријавим, али имам 13 - ко из топа одговорио је тада малени Гачић.

- Браво! Ево чика Сале ти каже да ћеш ти за две године бити певач, само мало глас... Иначе певаш перфектно - искрен је био Поповић.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Gacic (@marko.gacic)

 

Снимак је до суза насмејао не само Марка већ и његову супругу Гогу која је седела поред њега у емисији, a Воја je могао да констатује само једно.

- Изгледа да је чика Сале био у праву - био је искрен водитељ.

Погледајте како је изгледала Маркова прва аудиција:

(Гранд онлине)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".