Комшије тврде да Маријану често виђају са партнером Милошем Марјановићем са којим чека дете.


- Она је врло љупка и фина. Виђамо их често у крају како заједно, загрљени шетају, имају и кућног љубимца. Маријана је преслатка, сви се радују због принове у нашем комшилуку. Њено дете ће се сигурно играти у оближњем парку са осталом децом. Водитељка ће бити сјајна мајка. То се види на први поглед. Има манире и став, а то је добар предуслов за нову улогу која је чека - рекла је комшиница.

Комшије Маријане Мићић хвале и њеног партнера, али им није јасно због чега се они још нису венчали.

- Милош је диван. Често долази у продавницу како би купио основне потребвштине за кућу. Раније је то чинила Маријана, али сад она њему да списак и он све купи. Увек је насмејан. Питали смо га за принову, само се насмејао. Види се да је срећан и то не крије - истакла је продавачица у оближњем маркету, док друга комшиница није могла да схвати зашто Маријана и Милош још нису стали на "луди камен".


- Виђам их заједно. Али ми никако не улази у главу зашто се њих двоје нису још венчали. Толике године живе заједно. Откуд знам, то је ваљда данас нека мода. Млади људи мисле да су најпаметнији, али ја мислим да је то погрешно. Ништа лепше него да имаш тај папир, да си лепо у браку са неким, не знам на шта ово данас личи, али добро, друга су времена. Лепо се они слажу. Само не знам зашто се не узимају, сад ће и дете да добију - изјавила је госпођа која живи у истој згради као и популарна водитељка.

Маријана се недавно и вакцинисала, а како каже, љубазни господин, који живи у њеној згради, она је главна у згради за одржавање кућног реда и опомиње људе који се не придржавају епидемиолошких мера.

- Сад нарочито од како је у другом стању води рачуна о здрављу. Видео сам из новина да се вакцинисала, а по згради, кад неко прође без маске, она га опомене. Велика је чистуница. У кућном савету је главна. Воли да све буде цакум пакум, а тако и треба, ако мене питате - рекао је он.

Маријану воле и продавци у пет шопу који обилази.

- Да, она је овде редован купац, врло је љубазна. За свог љубимца бира само најбоље, заиста све најлепше о њој могу да кажем - рекла је продавачица.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".