Глумица и модел Моника Белучи рекла је како детињство њене кћери Деве Касел није било нимало лако. Дева је кренула мајчиним стопама и већ је добро позната у свету моделинга.

Иако је тако своју каријеру започела и Моника, признаје да је помало забрињава ћеркин избор каријере.

"Морате прихватити да ваша кћи има властита искуства. И покушајте, кад вас то брине, не оптерећивати је... Али што се мене тиче, посебно уживам да видим Деву страствену, креативну, живахну", рекла је у интервјуу за Марие Цлаире.

 

 

Биле су раштркане у више земаља

Деву је Моника добила с бившим супругом, редитељем и глумцем Венсаном Каселом. С обзиром на њихове каријере, Дева се с њима често селила.

"Она долази из породице акробата - а то смо ми. Њено образовање било је раштркано између Италије, Бразила, Француске…. Њено детињство није било глатко, али добро се држи и осећам да је срећна и то мене онда чини срећном - зато не оклевам да објавим њене фотографије на Инстаграму", рекла је Моника.

 

 

Лепа глумица говорила је и о својој новој љубави, Тиму Бартону.

"Ако сам с њим, то је пре свега зато што ме његова душа дира. Штавише, кад ми је понудио кључну улогу у свом следећем филму, одмах сам пристала јер сам с њим, осим љубави, хтела да поделим и радно искуство", рекла је за њега.