Никола Роквић је пре 12 дана кренуо ка Грчкој пешака, где ће се поклонити Светом Нектарију Егинском у истоименом манастиру, а такође и прикупити новчана средства за децу којима је помоћ неопходна.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

 

Он је кренуо пешке на пут дуг 1.060 км, а за то време његова супруга Бојана тренутно да децом припрема декорацију и трпезу за највечи хришћански празник.

Из њихове љубави родило се троје деце, а ево да ли планирају проширење породице.

- Мислим да је доста. Троје мале деце са нашим пословима, није лако. Захтева много одрицања, много добре организације, првенствено да се у потпуности посветиш тој деци и да их изведеш на прави пут. Мислим да је овако троје добро. Сад је интензиван период, мала деца, много посла. Тешко је, али лепо - признао је Никола, те открио да пар у кући има помоћ:

Фото: Инстаграм принтскрин/николароквиц

 

 

- Имамо помоћ, ту су нам и баке. Трудимо се да проводимо 100% времена са децом, поготово моја Бојана. Ја се такође трудим да поред свих обавеза и путовања ни у једном тренутку не пропустим неки део њиховог одрастања - рекао је за "Телеграф" певач и додао:

- Од једне велике звезде сам чуо, још пре него што сам добио децу, рекао је: "Када бих вратио време, више бих га проводио са својом децом". Брзо одрасту, пропусте се ствари. Лепа је каријера, лепа је сва та популарност, али основа и база је породица. Деца су најбитнија, тако да, хвала Богу да сам то некако освестио и да се трудим да будем уз њих - рекао је Никола недавно.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: