Миона је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију са изабраником, а на њима држи руже. Цела превара је почела од три руже: 

- Па да почнемо. Рим је изразито романтичан, али ништа у вези ових ружа на првој слици није. О томе како ме је преварант на фору смотао, дао ми 3 (руже) бесплатно јер сам из Србије, па ми убацио све за фотку, па је све то добрано наплатио… то је већ блам за себе и то није било нимало романтично али је можда романтично то што су те 3 руже завршиле испред куће Ђулијете и Фелинија у улици Виа Маргутта 110 - написала је Миона.

Иако је већ на јавној сцени већ дужи низ година, глумица вешто крије свој приватни живот од очију јавности: 

Мионин деда је продуцент и сценариста Јован Марковић који је писао "Жикину династију", а оно што готово никоме није познато јесте чињеница да је глумичин деда био и познати књижевник Добрица Ћосић.

- Јесте, мој деда је Јован Марковић који је творац "Жикине династије", а деда стриц ми је Добрица Ћосић - рекла је, па додала:

- Искрено, нисам ни знала до своје 14. године ко је Добрица Ћосић. Тек сам тада прочитала „Далеко је Сунце“, а после сам читала "Корене" у гимназији. Касније сам сазнала да смо у сродству - рекла је Миона својевремено гостујући у "Јутру" на ТВ Прва.

БОНУС ВИДЕО: