Јелена Вучковић, ћерка Гоце Божиновске из првог брака са Радетом Вучковићем, проговорила је о свом детињству и одрастању са баком.

Певачица се кроз сузе присетила села и открила да је као беба са три месеца остављена код баке, а да је родитеље виђала када су имали времена.

Први супруг Гоце Божиновске се огласио за домаће медије и рекао да Јелена говори истину.

Фото: АТА имагес

 

 

Гоца Божиновска је сада проговорила о коментару бившег супруга али и изјави ћерке да ју је оставила са три месеца.

- Недавно је била годишњица Јелениној баки (мојој мајци) и због тога је она посебно емотивна. Њих две су биле баш везане и много тешко подноси губитак. Одрасла јесте са њом, али се она није лепо изразила и испало је тако како је испало. Деда је имао јако тежак живот, свако своју муку има, волео је да попије и знао је да малтретира баку што је моју ћерку јако погађало и она то не може емотивно да поднесе. У емисији није желела деку да спомиње и те ружне ствари које је радио, али чим се сети одмах се потресе и расплаче. Сузе су заправо због тога и што је скоро била на гробљу. Толико је везана за њу била на пре него што одемо на гробље јој купи лекове и понесе, говорила је Гоца и додала:

- Нормално да је била са мојом мајком, па ја данас чувам своје унучиће, то је нормално. Коме ће те оставити дете ако не неком свом, најближем. То је само испало тако због њене емотивности. Наравно да смо у сјајним односима и да сам стално долазила, као и оне код мене. Јелена просто не може да се опорави од њене смрти... Све је имала, све што пожели, као што и данас не прође ни минут да не мислим на њу, чујемо се по 20 пута дневно, рекла је Гоца.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: