Наиме, Ведрана Рудан живи у Ријеци, а угостила је једном приликом екипу РТС-а, те открила мноштво приватних детаља.

- Супруг је пронашао ову малу, стару кућу. Мислим да ово здање има 400 година, то је споменик нулте категорије - истакла је Ведрана.

Фото: принтскрин јутјуб RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

 

 

- Кад сам ја видела ту рушевину, ја сам се згрозила. Свидело ми се, али сам рекла супругу, немој да кад запнеш са мајсторима да ме питаш нешто. И дан данас је тако остало, стално по кући нешто радимо - казала је она у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

Фото: Принтскрин/РТС

 

 

- Једном приликом ме је извређао мајстор када сам дошла по свог супруга у кафић: "Остави га на миру, ово је најгора жена на свету". Ја му одбрусим: "Како вас није срамота тако да причате, први пут се видимо у животу, а ви лупетате!". Тек он мени поручује: "Ја сам вам жено кућу изградио". Након тога сам му рекла да је квалификован за то што прича, али сам му се свакако крви напила - навела је Ведрана.

Фото: Принтскрин/РТС

 

 

- Одрасла сам уз море, тако да ме поглед на море одавде не узбуђује. Али кад год сам негде где нема мора, увек мислим да преко зграда и дрвећа у даљини мора бити мора. То је у мени, али не толико да бих сада шетала покрај мора и бацала каменчиће - закључила је она.

Ведрана је, подсетимо, рођена у Опатији. У претходних 20 година објавила је више од десет књига.

Син Ведране Рудан је један од чувенијих хрватских психолога

Иначе син Ведране Рудан је Славен Хрватин који је један од чувенијих хрватских психолога, а својевремено је објавио и књигу својих колумни под називом "Злихологија". Залаже се за заштиту људских права, и левичар је. Истовремено је и нека врста менаџера своје мајке, као и администратор њеног врло посећеног сајта.

БОНУС ВИДЕО: