Бориши Симанићу је био угрожен живот после ударца који је добио од Нунија Омота. Касније му је због тога одстрањен бубрег, што је на неки начин повезало "орлове" и помогло да се унапреди тимска хемија.

Неколико месеци касније, крилни центар се вратио тренинзима, а у разговору током снимања подкаста "Алесто" је открио ову информацију:

- Сада, тренутно, сам стварно одлично, почео сам и да тренирам. Неких више од месец дана већ радимо и засад се осећам феноменално. У почетку смо радили само у теретани, да мишиће вратимо у функцију, јер су били замрли скроз, ништа нисам смео да радим седам-осам месеци, због тих налаза и свега, да се то очисти и онда сам кренуо да радим. У почетку је то била теретана, а онда смо из недеље у недељу подизали интензитет и пре неких седам до десет дана сам почео и да шутирам.

Како изгледају тренинзи?

- Тренирам са Стефаном, он је био са нама у репрезентацији, помоћни кондициони, он је посвећен стварно, ради одлично. Како изгледа тренинг? Узме се пулсиметар, ставимо га и онда гледамо током целог тренинга како се креће пулс. Не смемо ни да претерујемо у почетку, јер сам на траци одрадио нека трчања, брзу шетњу, дигли смо пулс на 150, 160 то је било све у реду, тако им је показало и реклиу су то је то, идеш до овога и на тренингу, ништа преко тога. Све иде преко доктора Гаге Радовановића.

БОНУС ВИДЕО