Александар Софронијевић данас се оженио лепом Косаном, а црквено венчање одиграло се у Храму Светог Саве.

Оно што је мање познато јесте да је Софрин кум, Милан Чоловић, син чувеног певача који је иза себе оставио највећи хит на нашим просторима.

Младожења је испоштовао све традиционалне обичаје, открила је кума Рада Сарић и младенцима пожелела све најбоље.

Јавност се Раде сећа као такмичарке у "Звездама Гранда", а оно што је мање познато јесте да је њен муж Милан Чоловић, који је такође музичар и Софронијевићев кум, син чувеног певача Томислава Чоловића.

Фото: АТА имагес

 

 

Милан се једном присетио како је изгледало кад је отац њега и брата водио на наступе.

- Када смо били мали брат и ја, отац нас је водио на свирке. Тако смо и научили да зарађујемо. Ја сам много волео да идем на његове свирке. Ја сам га молио да ме води, што касније мислим да је била грешка. Зашто? Зато што сам прерано ушао у све то, са 10-11 година. Ја научим његов репертоар, отпевам "Малог мрава", не видим се иза бубњева. Он нас најави, ми то одрадимо врхунски, али шта ћеш, не можеш да идеш кући јер мораш да чекаш крај. То је било по пет-шест сати чекање. Сутра одем у школу, други час ја спавам. Не могу да издржим. Прерано сам ушао у све то. Скоро 30 година већ има како се бавим музиком, испричао је Милан једном приликом за "Еспресо".

Са Александром Софронијевићем Милан се дружи још од школских дана. Софра је венчао Милана и Раду и крстио им децу.

 

Тешка судбина Томислава Чоловића 

Иначе, певач није припадао самом врху естраде, али се издвојио упорношћу и шармом забављача. Рођен је у Краљеву и у том граду био је познат као кафански човек, али и велики човекољубац - наступио је на више од 1.000 добротворних концерата.

Певао је и сарађивао с највећим звездама народне музике. У родном граду је 2008. године и умро - у кафани.

Фото: Архива Новости

 

 

Томислав Чоловић умро је 9. фебруара 2008. године. Његови синови наследили су његов музички дар.

Александар је 12 година свирао бубњеве у бенду Аца Пејовића, а сада прати Џенана Лончаревића, док је Милан члан оркестра Александра Софронијевића и ожењен је звездом "Гранда" Радом Сарић, са којом има сина.

Томислав Чоловић на естради се појавио почетком седамдесетих година, али је највећу славу стекао средином осамдесетих, када је објавио песму "Мали мрав", која се и данас редовно пева на свим слављима.

Плоча на којој се налазио тај хит продата је у милионском тиражу.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: