Бикови

Рођени између 20. априла и 20. маја, су као стене - стабилни и поуздани. Увек су ту када им затребате, спремни да вас подрже и виде како растете и развијате се. Дугорочна пријатељства су им изузетно важна, тако да ћете с Биком увек бити на добитку.

Ракови

Фото: Профимедиа

 

 

При врху су листе због своје дубоке емотивности и интуитивног приступа животу. Њихова брига за друге иде дубоко, чинећи их најпосвећенијим пријатељима који би урадили све да заштите своје најближе. Нико не уме да пренесе емоције у односима као Рак, било да су романтични или пријатељски. Њихови пријатељи су им као чланови породице, спремни на све. Ако имате Рак у свом кругу, не пуштајте га!

Шкорпија

Особе рођене између 23. октобра и 21. новембра, представници овог знака, често су доживљавани као интензивни или мистериозни. Међутим, испод те фасаде лежи изузетна лојалност према пријатељима. Ако имате Шкорпију у свом кругу блиских људи, можете бити сигурни да ће вас он увек бранити и подржавати у свим ситуацијама.

Фото: Профимедиа

 

 

Риба

Рибе су они чији се рођендан поклапа с периодом од 19. фебруара до 20. марта, а познате су по својој емпатији међу астролшким знаковима. За њих је хармонија у међуљудским односима кључна, што постижу лакоћи слушајући и разумевајући туђа осећања и потребе. Код Риба ћете пронаћи подршку и ослонац, а када се повежете с њима на дубљем нивоу, можете бити сигурни да ће та веза трајати заувек.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: