Марија је имала трему, није знала где се налази. Тек после првог полуфинала схватила је да постоји шанса да победи. 

- Што се тиче саме победе и тренутка када ја постајем свесна да постоји опција да победим, то је било после првог полуфинала. Погледала сам снимак преко тридесет пута! Искрено, ја сам мислила да ћу да умрем у том полуфиналу. Тренутак у коме останеш сам на оним степеницама…..Наместе ти микрофоне, слушалице и доведу те испред бине, али када останеш сам на тим степеницама, не знам који је израз адекватан да га употребим, то су најстрашнија три минута у мом животу, јер ти мораш да стојиш ту док пева овај претходни- испричала је Марија својевремено.

 

 

Није јој било нимало лако, увек се прибојавала да нешто не погреши: 

- То је толико страшно, мислим страшно је ако нећеш да се обрукаш, ако ти је свеједно није важно. Мени су се у моменту осушила уста, повраћало ми се, била сам жедна, ишло ми се у wц, ја сам мислила да ћу да умрем у том полуфиналу. Мислила сам само Боже шта ако нешто промашим, згазиће ме. Где ћу онда, да се вратим кући не могу, да кажем да сам поломила ногу, не могу -присетила се детаља певачица.

- Стајала сам на тим степеницама и чекала, ја овако мала сам се још смањила на метар и десет. Ништа, долази тренутак када мораш да изађеш и схваташ да ти нема спаса. Тај ход до бине је био тежак, е онда када сам заузела позицију решетање је могло да почне- испричала је Маријау емисији "Из профила".

Када је дошло време за финале, тада јој је већ било лакше:

- У финалу ми је било сасвим свеједно, чак сам нешто била и полупијана. Пили смо неко бело вино, ја у неким јапанкама, у некој тренерци ходам по оној дворани, шалим се са људима. Кажу ми да се спремим, мене је болело уво. Заправо колику сам ја трему имала у полуфиналу, они су тродупло већу имали у финалу- са осмехом је испричала она за "Гранд".

БОНУС ВИДЕО: