Нина је решила да са сином Лавом живи повученији живот у мирном крају Београда и уопште се не каје што је донела такву одлуку.  

Решила је да зидове свог дома окречи у белу, употпуни са уметничким сликама и декорацијом, али и биљкама о којима пажљиво води рачуна 

‒ Лав ми је данас док сам журила да пошаљем још само један "маил" и сркнем последњи гутљај чаја, пре поласка на посао рекао: "Мама, како си лепа, дај да те сликам" ‒ похвалила се водитељка једном приликом.

Како Нина истиче, син Лав кога је добила у браку са глумцем Браниславом Лечићем јој је највећа подршка, али и критичар.

- Овај мој син, само јури да нешто, или некога слика. Ту буде уметничких момената, признајем, али уме баш и да ме наљути кад се прикраде неочекивано и шкљоцне неки "незгодан угао". Мада гледајући ове слике где промовишем здрав живот и спортски дух.... можда сам ипак превише строга? Лаве добио си посао! Постајеш мој лични асистент за друштвене мреже - написала је Нина.

Водитељка заносног осмеха не крије да воли да кува, па тако доста времена проводи у кухињи. 

Једном приликом је причала о навикама, па је признала је кад воли да устане:

- Волим ова јутра, кад устанем у 5х, па све стигнем до 10х“, написала је у једној објави на Инстаграму и у шали додала да јој, кад порани, остатак дана пропадне јер је као ошамућена од неспавања.

(Хело)

БОНУС ВИДЕО: