Љубав кошаркаша и младе певачице, била је једна од главних тема за време Југославије. Нажалост је кратко трајала. Сања се после удала за колегу музичара, бубњара "Нових фосила" Ненада Шарића. Била је у браку са њим две деценије, а 2012. године је постала удовица.  

Како је писао хрватски 24сата.хр, иако су Нови фосили били веома популарни и пунили дворане. Међутим, менаџер Зоран Шкугор је испричао да је схватио да хитови нису довољни за останак на врху. Због тога је дошао на идеју да направи маркетиншки трик, да Сања каже да јеу вези са кошаркшем, а обоје су потом пристали када су чули идеју. 

 

Упознао их је у загребачком Клубу Шибенчана, а са Сањом су на састанак дошли мама Бисерка и тата Јован. Убрзо је Петровић почео  да  долази на Сањине концерте, а она је посећивала Цибонине утакмице. Брзо су се спријатељили, а из пријатељства је настала љубав. Веза је трајала око годину дана.  

– Имала сам тад 22 године, а у тим годинама кад волиш, стварно волиш – рекла је Сања о љубави с Петровићем.

Сања и Дражен се нису крили, држали су се за руке, а Загрепчани су били одушевљени њима. Међутим, имала је Сања и проблеме због љубави с најпожељнијим момком Југославије, па јој је тако једна Драженова обожаватељка једном приликом пробушила гуме на аутомобилу.

Узрок раскида су Драженова честа путовања и Сањини концерти којих је имала око 200 годишње. Емоције су почеле да се гасе, па се пар растао 1986, испричао је Шкугор.

 

 

Дражен и Сања остали су блиски, а кошаркаш је увек о певачици причао како је велика уметница. Виђали су се пријатељски, излазили на ручкове и остали у одличним односима, па је Дражен и касније виђан на концертима Нових фосила.

– Био је заиста посебан. Страшно сам доживела његов одлазак. Још ми је тешко помислити да га више нема. Сећам се нашег последњег сусрета на једном концерту – рекла је певачица након кошаркашеве преране смрти. Она се и данас радо виђа с Драженовом мајком, коју није упознала док су кошаркаш и она били у вези.

– Блиске смо. Често је видим и радо загрлим – рекла је Сања, која признаје да јој је данас веома драга песма "Још те волим", која је подсећа на ову велику љубав, док "Само ми се јави" још увек може да је расплаче.

(Глоси)

БОНУС ВИДЕО: