Близанци

Близанци се често повезују са двојном личношћу. Иако су познати по свом шарму, духовитости и прилагодљивости, њихова немирна природа их понекад може навести да траже узбуђење ван везе. Њихова урођена радозналост може их учинити подложнијим искушењима.

Стрелац

Стрелчеви су познати по свом авантуристичком духу и љубави према слободи. Иако цене искреност и независност, њихов страх од посвећености и склоност истраживању понекад их може одвести на криви пут.

FOTO: Vikipedia

 

 

Лако улазе у нова искуства и могу се борити са ограничењима моногамије, па траже узбуђење у виду нових веза.

Ован

Овна, првог знака Зодијака, карактерише његова ватрена и асертивна природа. Иако су страствени и жестоко лојални у везама, њихове импулзивне склоности понекад их могу навести да делују импулсивно без размишљања о последицама.

Њихова потреба за освајањем и узбуђењем може их навести да траже забаву ван брака или везе.

Шкорпија

Шкорпије су познате по својим интензивним емоцијама и магнетним личностима. Иако су дубоко лојални и посвећени партнери, њихове посесивне склоности и страх од рањивости понекад се могу манифестовати као љубомора или неповерење.

Фото: Профимедиа

 

 

Несигурност може довести до тога да траже потврду од спољних извора, што доводи до потенцијалног неверства.

Лав

Лавови су познати по свом самопоуздању, харизми и потреби за дивљењем. Иако су великодушни и одани партнери, њихова жеља за пажњом и уважавањем понекад их може навести да потраже некога изван везе.

Њихов его можда жуди за сталним уверавањем и дивљењем, што потенцијално доводи до флертовања, пише Астроталк.

БОНУС ВИДЕО: