Новогодишња ноћ све нам је ближа, а да је чаролија већ ушла у многе домове сведочи певачица Александра Пријовић која је због сина Александра већ осетила новогогодишњу еуфорију.

Недавно је најавила новогодишњи спектакл, а сада је открила каква чаролија влада у дому Живојиновића.

Новогодишња ноћ све нам је ближа, а да је чаролија већ ушла у многе домове сведочи певачица Александра Пријовић која је због сина Александра већ осетила новогогодишњу еуфорију.

Фото: АТА имагес

 

- Ја јако волим празнике, већ сам окитила јелку, можда мало раније него што треба али имам доста обавеза у децембру па не бих стигла - рекла је певачица.

Без обзира што је претходна година већини њених колега, бар што се посла тиче, била изузетно тешка. Прија ће је памтити искључиво по лепим стварима, поготово оним на приватном плану.

- Претходну годину највише ћу памтити по времену које сам провела са сином, јер сам због целе ове ситуације доста времена провела код куће што ми је и најлепше током ове короне. Он сваки дан прича о Деда Мразу и Новој години, он једва чека поклон и сваки дан гледа испод јелке - испричала је Александра и додала да у њиховој кући увелико влада новогодишња еуфорија.

Фото: Катарина Михајловић

 

Будући да су њени родитељи били разведени, као девојчица била је на две адресе, како сама каже, те уживала у дуплим поклонима, али једну ситуацију посебно памти.

- Када сам била мала, једној маминој другарици нисам персирала, сећам се да сам добила батине, нису биле страшне али је викала на мене, на то често помислим. После тога никада никоме ко је старији од мене нисам рекла ти, па и дан данас када упознајем некога увек персирам, иако ми кажу "немој", то ми је остало за цео живот. То бих волела да научим и мог сина - присетила се Александра.

(Гранд Онлајн)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".