Рано јутрос у Ријеци догодио се страшан злочин, а како пише хрватских "Индекс", по свему судећи дошло је до убиства и самоубиства. Два мушкарца превезена су у болницу, али су обојица убрзо преминули.

Према незваничним информацијама, Анђелко Брајчић (44) је избо насмрт Дамира Брајчића (38), свог партнера. Соба у којој се злочин догодио додељена је Анђелку као кориснику нужног смештаја (задовољава минималне услове живота, односно коришћење једне или виђе просторија, електричне енергије и комуналних услуга) 2022. године, а пар месеци касније, доселио се Дамир.

"Када сам ишла да видим шта се дешава, видела сам Дамира крвавог, стајао је у ходнику... Дошла сам до врата њихове собе, Анђелко је био унутра на кревету. Одмах сам позвала комшију, он је позвао полицију и Хитну помоћ. После сам видела да је Анђелко отпузао из собе и изашао напоље. Још сам у шоку од свега. Анђелко је био добар као 'лебац'. Мирне нарави и неконфликтан што се не може рећи за Дамира. Дамир је и мене једном напао, и вербално и физички. Не знам ко је у овом случају кога напао, али знајући их по карактеру, вероватно је то био овај други", рекла је она.

Дамир 2012. убио љубавника

Дамир Брајчић, који се 2012. године презивао Бивол, је у Бјеловару убио свог тадашњег љубавника Горана Трбојевића. Узео је дугачак нож од 25.5 центиметара и убо је Трбојевића у горњи део тела више пута. Он је покушао да побегне, али га је Дамир сустигао и забо му је нож у леђа.

Тада је он био одведен у психијатријску болницу, а убрзо је завршио и у затвору. Добио је седам година затвора.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: