План је био да син познате певачице Алке Вуице, уради нумере за нови албум. Међутим, план је пропао када је дошло време да се потпише папирологија: 

- Догодила ми се јако непријатна и неочекивана ситуација са сином Алке Вуице, који је продуцент. Ишао сам у Загреб да се договорим са њим да ми уради песму. У то је укључио његовог другара текстописца, који је урадио одличан посао и са њим сам договорио исплату на руке да добије одмах. Тако је и било. Платио сам му 3.000 евра. С њим сам се договорио да ми уради песму и да сваког месеца добије одређен проценат од стриминг платформи, потпис на песму да је он урадио и ту смо се руковали - тврди Лука и наставља:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

- Све је било у реду. Моја продуцентска кућа, која ми ради дистрибуцију, послала ми је папир да му проследим да га потпише да је он урадио песму како би могли да пријаве ауторска права на њега. Међутим, он се тада изнервирао и укључио адвоката, који је тражио ненормалну суму новца унапред и много више процената од оног што смо се нас двојица договорили. Звао сам га неколико пута, али он није хтео да се јави на позив, већ је форисрао да адвокат прича уместо њега све време. Мени је јако криво јер смо договорили једно и одједном укључује непознате људе у наш договор. Захтевају да им ја дам неке паре и да извуку што више могу новца ван договора. Договорили смо се 30 одсто да има, а његова адвокатица када се јавила, условила је да им дам 50 процената и 2.500 евра. Чим сам скренуо пажњу њему и његовом адвокату да и ја имам правни тим, више се нисмо чули - тврди он.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pljugica (@lulepljugica)

Лука Бијеловић доспео је у центар медијске пажње после наступа са Драгомиром Деспићем Десингерицом са којим је прекинуо сарадњу: 

- Разлог прекида сарадње је само он, ништа друго. Кад је требао да се да највећи гас, он је повукао ручну. После тога нека разочарања која су приватна и не желим о томе причати. Киван сам и бесан на њега, зато што ми је много значио - рекао је Десингерица.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: