Више него запаљива слика глумице Хале Бери осванула је на Инстаграму. Холивудска звезда позирала је нага, а фотографију је на свом профилу на овој мрежи објавио њен партнер Ван Хант. Неки га и критикују због тога.

Слику је поставио поводом недавног Дана мајки па се нашалио да "није требало да објави овакав призор".

Хале Бери је нага изашла на терасу, и наслонила се на гелендер, све време гледајући у објектив.

Слика има више од 21. 000 лајкова, лајковала ју је и сама Хале као и водитељ и гумац Марио Лопез. Реакције гласе: "Зашто приказујеш Хале Бери овако?", "Хале Бери је најлепша жена у историји", "Начин на који те мушкарац фотографише јесте начин на који те и доживљава, срећна девојка", "Наго тело је природно, они који немају храбрости и "задњицу" да покажу нека продуже даље. Њихове речи одражавају њихове несигурности", "Понос данас није ништа, лепота ствар сујете, шарм варљив. Жене, немојте да изгубите своје вредности само зато што живимо у друштву где се сексуализација либеризује. Скромност и поштовање су и даље на цени, само кажем", "Какве јаке гене има Хале Бери", "Мушкарац не треба овако јавно да показује своју љубав".

Коментари су прилично опречни, а призор није никога оставио равнодушним. И не престаје да се коментарише.

 

 

Хале Бери (57) која је направила бум и овом сликом, од 2020. је у вези са Ваном Хантом (53).

- Хале мисли да је он онај прави. Поново ју је учинио срећном након низа разочарања. Научио ју је како да воли и друге и себе", рекао је 2023. извор близак холивудској звезди која је нову везу објавила на Инстаграму написавши: "Званично је".

(Жена Блиц)

БОНУС ВИДЕО: