Николин циљ је да прикупи средства за помоћ деци која су онколошки пацијенти, а јавност свакодневно извештава о том где се налази.

Како је сада рекао, остало му је још 290 километара до светог места у Егини и прикупљено је 23 милиона динара.

- До сада пређених 803 км за 23 дана! Тренутно смо у Лариси! По рути остало још 290 км! Прикупљено 23.000.000 динара до сада! Идемо даље уз Божију помоћ, нема стајања! Слава Богу! Радујмо се, написао је Роквић на профилу.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

 

Подсетимо, Николи је циљ да скупи 200.000 евра за реновирање Дечје онкологије и куповину апарата за дијагностивиковање канцера мозга код деце.

- Драги људи, желимо да вас обавестимо да смо Никола и ја основали фондацију под називом "Породица" која ће се бавити очувањем традиционалних вредности и породице - као институције и као светиње. Фондација ће помагати многодетним породицама, угроженој, талентованој и болесној деци, а наша прва мисија ће бити помагање педијатријској онкологији.

Наша жеља је да заједничким снагама прикупимо неопходна средства за куповину апарата који ће помоћи у дијагностификовању канцера мозга код деце, као и реновирању дела Дечје онкологије. За то нам је потребно 200.000 евра, а ја ћу са овог светог места кренути пешке пут Атине, тачније до острва Егине и манастира Светог Нектарија Егинског и тим путем од 1.060 километара прикупљаћу неопходна средства. Зато позивам све компаније, појединце, али и моје пријатеље да нам пруже подршку и да остваримо ову велику мисију, поручили су Никола и његова супруга Бојана Баровић.

БОНУС ВИДЕО: