Наиме, Вукашин је сада у једном подкасту открио да је себи прошле године покушао да одузме живот.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм ПРИНЦ Планет ТВ

 

- Ја сам био у високофункционалној депресији, која није могла да се примети. Бежао сам у посао, толико сам радио да не бих осећао ту тескобу. Када си у депресији немаш никакав осећај ни за шта, није ти жао што ће мајка да ти плаче ако те нема, није ти жао, једноставно желиш да се деси нешто. Сад имамо гомилу неких популарних болести на Инстаграму, то нису ствари за шалу, али хоћу да кажем људима да се то дешава, да је то стварно, а ја сам завршио на испирању у покушају да сам себи одузмем живот, за прошлу Српску Нову годину на ВМА. То је момемнат у коме сам ја схватио да тамо са друге стране нема ничега, а ако овде нема ничега, бар нешто може да се деси. То је моменат када сам ја схватио да ја то више никада нећу да покушам - испричао је Вукашин у подкасту "Причаониа Сање Ћулибрк".

ФОТО: Принтскрин Инстаграм ПРИНЦ Планет ТВ

 

Подсетимо, Вукашин Брајић бавио се и трговином криптовалутама, о чему је пре пар година причао у интервјуу за "Блиц" и рекао да мисли да су криптовалуте будућност.

- Мислим да су криптовалуте будућност и да имају перспективу да замене традиционални новац. Зарада од трговине криптовалутама, свакако, зависи од кретања тржишта, а цене валута могу знатно да осцилирају у току само једног дана. Тренутно је биткоин у свом другом великом расту и скоро је достигао највећу вредност из 2017. године, али било је и ситуација када је падао, па је на дан проглашења пандемије цена била "само" 3.800 долара. Друга најпопуларнија криптовалута, Етхереум, је са 220 стигао до 500 евра, а у једном тренутку је био и 1.400 долара - рекао је он тада.

Вукашин Брајић се прославио као такмичар музичког ТВ шоуа "Операција тријумф". Након тога је често имао самосталне свирке у разним београдским кафићима.

Пулс