Јована Јеремић отворено је говорила о својој интими и открила које је најчудније место на ком је водила љубав, али и који је најбољи природни афродизијак.

Водитељка је позната као неко ко нема длаке на језику и ко радо отворено говори о свему. Ипак, Јована истиче да је веома конзервативна иако многи мисле другачије.

Гостујући у емисији "Интимна питања" Јеремићка је открила које је најчудније место на ком је водила љубав.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нећеш ми веровати, то је кревет. Свако би за мене помислио различите ствари. Ја сам неко ко воли да води љубав у кревету, не волим да испробавам друга места, јер ми је неудобно. Покушавала сам, признајем - рекла је Јована, па објаснила:

- Покушавала сам у ауту, на предњем седишту и то само једном у животу и онако није топ за мене. Ја највише волим кревет јер онда могу да се разлетим. За себе волим да кажем да сам уметница у послу и уметник у љубави - истакла је Јеремићка.

Фото: АТА имагес

 

 

На питање да ли користи помагала у интимним односима, одговорила је одрично и јачем полу открила тајну која су то два најјача природна афродизијака.

- Први природни афродизијак је жена коју искрено волиш, а други се зове пиротска вијагра, а то је пиротска пеглана кобасица. Пробајте мушкарци нећете оманути - саветовала је водитељка.

Јована је открила и да нема експлицитни снимак ни фотографије, па да зато може мирно да спава.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: