Наиме, Зорана је својевремено гостовала у емисији "Ординација"на РТС у којој је признала да ју је супруг преварио, али и шокирала изјавом да се каје што му то није опростила.

 

 

- На једном пријему пришла ми је једна млада девојка, ја сам била у друштву, питала ме: Јесте ли Ви госпођа Шулц? Спавала сам са Вашим мужем. Тако ми је рекла", присетила се списатељица немилог догађаја, а потом додала: „Боље да сам сазнала негде изокола или да сам га ухватила на делу. Али да вам неко приђе и тако нешто каже, веома непријатно."

Нисмо имали проблеме

Зорана је тада признала да се у тим тренуцима питала само у чему је погрешила када је њихов однос у питању јер је све изгледало као да је све у најбољем реду.

- Нисам се осећала лоше, али сам питала себе - Зорана, шта није у реду, где си погрешила да је он морао да тражи неког другог. Ми нисмо имали никаквих проблема у браку. Интимни однос међу нама је био ок, све је било како треба, рекла је списатељица.

Осећала сам да ме вара

Зорана је признала да је почела да сумња да је супруг вара када је почео да јој купује скупоцене поклоне.

- Он је био у свом послу веома моћан. Мислим да мушкарци који су моћни, који желе да се докажу на неки начин новцем, привлаче жене, јер жене воле моћне мушкарце", рекла је списатељица и додала: „Што је он био моћнији, што је он више зарађивао, знала сам да ће то да се деси. Свака његова превара је била један комад накита. Чим сам добила неки диван брилијант, знала сам да је то због гриже савести, рекла је Зорана и додала да је супругу слупала аутомобил када је сазнала за прељубу.

Слупала му аутомобил у налету беса

- Морам да кажем да сам тада урадила још једну ствар, слупала сам му мерцедес, рекла је Зорана Шулц, на шта је водитељка упитала: "Ипак сте се осветили".

- Па наравно. У мени је балканска крв, рекла је она додајући да освета у тренутку помаже.

- Сада то више никада не бих урадила. Тада у Немачкој нико није знао за мене. Да сам била позната у то време, вероватно то не бих урадила", нагласила је Зорана и додала да се каје јер му прељубу није опростила.

 

 

- Вероватно да сам тада другачије размишљала, данас да ми се деси остала бих. Сматрам да је породица нешто важно, а ја сам дете разведених родитеља и увек сам сањала да имам једну дивну породицу, да то буде до краја живота. Нисам имала злостављање у том браку, то је била телесна превара. Погрешила сам и ја то признајем, никад више не бих то урадила, рекла је списатељица Зорана Шулц.