Тања Бошковић је у више наврата говорила је о свим недаћама са којим се сусрела, а својевремено је причала о периоду живота када се суочила са глађу, као и да "преживљава сиромаштво".

- Ја сам неустрашива зато што сам стара. Зато што ми више ништа не зависи ни од кога. Ја могу да живим без струје са шачицом хране. Добре сам грађе, материјала и могу да преживим. Преживела сам бомбардовање, преживела сам глад, преживљавам сиромаштво. Све сам преживела и и даље имам снагу. Немам више онако јако мишиће. И нисам више онако гласна, просто зато јер је постало мода да се говори гласно, несувисло и крајње некорисно за читав мој народ - рекла је Тања Бошковић једном приликом у емисији "Међу нама".

Фото: АТА имагес

 

- Уморила сам се. Ја сам све своје битке извојевала. Све сам их платила живом џигерицом. Сву сам снагу потрошила. Била сам гласна, безобразна, глупа и све што треба. И онда је дошао један дан. Рекла сам нећу више. Треба да пружимо неким другим људима да бију своје битке. Залагањем целог бића, за боље другог ми ћемо постати бољи, рекла је она.

Бошковићева је једном приликом искрено открила да никада није штедела новац већ је улагала у друге ствари и своју децу.

Фото: В. Данилов

 

 

Тања: "Пара никад нисам имала"

- Пара никад нисам имала, па ко је видео богатог глумца сем ако је трговац. Нисам богата и никад се нисам бавила да то будем, али сам богата у потпуно другом смислу. Жена сам која трошкари, волим да рецимо направим терасу, волим лепоту и све што сам зарадила уложила сам и дала. Одгајила сам своју децу, путовали су по белом свету, врло сам богата у том смислу. А паре нисам скупљала за црне дане никада, нити ми требају за тако нешто, испричала је у емисији "Балканском улицом".

БОНУС ВИДЕО: