Глумачки пар Тијана и Славиша Чуровић обновили су своју везу након седам година од развода и својој љубави дали нову шансу.

Њихова романса је почела пре више од 20 година и то из пословне сарадње, а глумица је својевремено причала о породичним тајнама.

- Први пут видели смо се у београдском хотелу "Балкан". Било је то септембра 2003. године. Славиша је у то време био управник Никшићког позоришта и требала му је глумица за улогу у представи "Претис лонац", а мој професор Феђа Стојановић препоручио је мене. Морам да признам да ми се у почетку уопште није свидело његово понашање. Кад сам прихватила улогу, пољубио ми је руку и предложио да ме одвезе кући, што сам одбила - причала је својевремено Тијана Чуровић.

Фото: АТА имагес

 

 

Тијана: "Нисам одмах била заинтересована за њега"

- Нисам одмах била заинтересована за њега као мушкарца. Чак сам га ударила кад ме је први пут пољубио, не јако, више онако филмски. Фасцинирала ме је његова истрајност, храброст и решеност да ме освоји. На дан кад сам дипломирала дошао је у Београд. Изашли смо на ручак и он је у једном тренутку значајно застао и упитао: "Да ли би ти била са мном стално?" Тада ме је дефинитивно освојио. Нисам ни била свесна да ме је заправо запросио.

Фото: АТА имагес

 

 

Није одмах рекла "да" јер је сматрала да јој је прерано за удају.

- Нисам га дефинитивно одбила, само сам одложила одлуку. После извесног времена запросио ме је други пут. Тада ми се није свидео прстен. Трећа је била срећа. Већ смо живели заједно и чекали дете па ми није преостало ништа друго него да пристанем и тиме формално потврдим нешто иза чега сам свим срцем стала месецима пре тога. Ја сам прави пример да је упорност најважнија. Он је толико био истрајан и сигуран да смо нас двоје створени једно за друго да сам морала да му поверујем. Сад могу да кажем да је био у праву ‒ закључила је Тијана Ћуровић.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: