На друштвеним мрежама појавила се нова фотографија воза који је учествовао у саобраћајној несрећи, а види се да је том приликом начињена велика материјална штета. Половина локомотиве згужвана је до непрепознатљивости.

Кондуктерка хитно оперисана

Подсетимо, у судару возова преломе су задобили кондуктерка и машиновођа, као и двоје путника, док је кондуктерка хитно оперисана.

Захваљујући хитној реакцији ватрогасаца, Хитне помоћи и припадника Министарства унутрашњих послова ситуације је брзо решена, а путници су извучени из тунела.

Како је објаснио министар полиције Ивица Дачић, повређени су извучени из евакуационог излаза који се налази недалеко од станице "Панчевачки мост".

- Одмах по примљеној дојави да је дошло до судара путничког и теретног воза у тунелу између Вуковог споменика и Панчевачког моста на лице места су изашле јаке полицијске снаге, као и 25 ватрогасаца-спасилаца са 7 возила с обзиром да екипе Хитне помоћи нису могле да приђу месту судара. Ватрогасци-спасиоци успели су да дођу до лица и евакуисали 9 повређених и предали их екипама Хитне помоћи на даље збрињавање - рекао је Дачић.

Судар на дубини од 400 метара

- Доласком на лице места у 18.48 часова установљено је да се теретни воз сударио са путничким возом у тунелу у дубини од 400 метара од улаза у тунел код Панчевачког моста - рекао је Начелник Сектора за ванредне ситуације МУП-а Лука Чаушић .

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: