- Захвална сам што сам имала прилику блиско да сарађујем с њим толико година. Посећује ме често, ако у то вјерујемо - рекла је Кортни за Би Би Си у недељу.

Кортни која је десет сезона глумила Монику Гелар у '"Пријатељима" уз Перија који је у истоименој серији тумачио улогу шаљивџије Чендлера Бинга, појаснила је на шта точно мисли када каже да је Метју посећује.

- Разговарам с мамом, татом, Метјуом. Осећам да има пуно људи који нас воде. Осећам да је Метју сигурно ту - појаснила је.

Фото: Профимедиа

 

Ово није први пут да је Кортни говорила о Метјуу. Неколико дана после његове трагичне смрти глумци из "Пријатеља", Кортни Кокс, Џенивер Енистон, Дејвид Швимер, Мет ЛеБланк и Лиса Кудроу, поделили су изјаву у којој су изразили тугу због вести о смрти њиховог колеге.

- Сви смо потпуно скрхани губитком Метјуа. Били смо више од глумачких колега. Ми смо породица. С временом ћемо рећи више, како и када будемо могли. За сада су наше мисли и љубав с Метјуовом породицом, његовим пријатељима и свима који су га волели широм света - написали су тада.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо, Пери је проглашен мртвим 28. октобра 2023. у старости од 54 године. Тада је пронађен без свести у хидромасажној кади у свом дому у Калифорнији, а у децембру је одељење за медицинска истраживања у Лос Анђелесу утврдило да је глумац преминуо од акутних учинака кетамина и да је смрт била случајна.

БОНУС ВИДЕО: