Овај пун месец се усклађује са кључним планетама као што су Јупитер и Венера, доносец́и велику срећу и могућности да поново проценимо шта је заиста важно у нашим животима.

Иако је овај пун месец посебно срећан за неке знакове зодијака, сви ће моћи да осете хировитост и аванту овог емотивно радозналог лунарног догађаја.

Знакови на које ће утицати пун Месец у Стрелцу:

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Овај пун Месец у Стрелцу је промена за вас, посебно са неколико планета у вашем знаку. Ово је ваша златна прилика да манифестујете нешто велико, посебно уз подршку других.

Јупитер у Бику завршава своје једногодишње путовање, а ово поравнање пуног месеца са Венером и Јупитером је тренутак да учврстите снове које сте неговали, кажу астролошка предвиђања.

Ако тражите дубљи смисао, овај пун месец вас позива да се ослободите застарелих жеља и направите простор за нове манифестације.

Да бисте успели, признајте прошле илузије и посветите се томе да ствари јасније видите како се крећу напред.

Близанци

Овај пун месец у Стрелцу открива важне истине о вашем романтичном животу и везама. Знаци ће бити јасни, а на вама је да их не игноришете, чак и ако их је тешко чути.

Циклуси пуног месеца односе се на емоционално ослобађање, а овај нуди прилику да усвојите нову филозофију о љубави.

Прихватите партнерство у којем ви и ваш партнер растете и инспиришете промене једни у другима, уместо да будете критични.

Ово је ваш тренутак да се поново ускладите са својом истинском љубављу или одаберете пут који више одговара жељама вашег срца. Ако сте слободни, можда ц́ете пронаћи нове начине да се изразите и привучете партнера који вас заиста цени.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Водолија, пун месец у Стрелцу, доноси емоционалне увиде у вашу друштвену сферу и пријатељства. Овај лунарни догађај ц́е вас приближити драгим пријатељима и омогућити вам да будете рањиви.

Можда ћете се поново удружити са људима које нисте видели годинама или сазнати више о дугогодишњим пријатељима.

Ценићете што можете да објавите старе верзије себе и да још увек нађете усклађеност са својим најближим људима. За неке, ово би могло бити време да се нежно ослободе прошлих веза које вам више не служе.

Запамтите, испади пријатељства не морају бити драматични - понекад се ради само о признавању раста. Прихватите научене лекције и наставите да се развијате.

Рибе

Пун месец у Стрелцу доноси велика емоционална открића о путовању ваше душе и месту где желите да заблистате. Са Сатурном у игри, спремни сте да пронађете смисао изван свог посла.

Овај пун месец је ваша прилика да истражите нове креативне могућности и откријете ко сте ван својих обавеза. Почните тако што цћете прихватити емоционалне истине о ономе чему се највише дивите у себи и размислите да ли се стављате у позицију да заблистате.

Пун месец у Стрелцу ће овај зодијак подсетити да своје идеје спроведете у дело и тражите повратну информацију. Немојте се плашити да уђете у центар пажње.

БОНУС ВИДЕО: