Босанска певачица има двоје деце из брака са Мурадифом Бркићем, сина Мирзада и ћерку Минелу.

Фото: АТА имагес

 

– Мајчинство сам доживела као природан след ствари у животу и увек сам себе сматрала првенствено женом и мајком, па тек онда уметницом. Музику сам сматрала делом себе, никада нисам обраћала посебну пажњу на каријеру нити сам се оптерећивала пословним успесима, важније ми је било да децу изведем на прави пут. Минела је увек била моја десна рука, велика помоћ.

Њена наследница јој је такође правила друштво у споту „Нико као мајка”. Згодна бринета у последње време се све чешће појављује са певачицом на јавним догађајима, а између осталог брине и о организацији њених наступа. Срећно удата и има ћерку Ширин и сина Исхака.

Међутим, Ханкин син доста се разликује од своје сестре и о њему се својевремено нашироко писало.

Фото: Принтскрин / Инстаграм / ханкапалдум_оффициал

 

Он је 2021. године био ухапшен, како преносе босански медији, у Неуму због напаствовања једне девојке (26) и присиљавања на интимне односе, а то није био први пут да син босанске певачице има проблеме са законом.

Мирзад је осуђен на две године затвора јер је аутомобилом 2014. године, ударио три пешака, жене које су стајале на аутобуској станици, од којих су две биле тешко повређене.

Бркић је тада подвргнут тесту на наркотике, а у крви му је константовано присуство психоактивне супстанце амфетамин. Бркић је тада био ухапшен, а потом је побегао полицији, која га је пет и по сати јурила по Сарајеву.

Фото: АТА имагес

 

Ханка је тада бранила сина и сматра да је казна коју је добио строга.

- Тешко ми је као што би било свакој мајци, али ту емоцију држим за себе. Мој син је добро, у једну руку, иако не може бити добро зато што је у затвору. Он је осуђен на две године затвора због саобраћајне несреће коју је починио. Он служи своју казну и на срећу није био тешко повређен. Сви су направили да је он један злочаст момак, а осуђен је на тако велику казну само зато што је син Ханке Палдум. Многи су ми рекли да за то што је починио није требало ни годину дана да добије. Сваком детету је терет када му је родитељ познат и популаран јер тада пресуђују други аршини - причала је тад певачица.

Њен наследник је био под сталним надзором психијатара због ранијег конзумирања наркотика, а забринута мајка га је стало посећивала.

- Трудим се да га доведем на прави пут, али ми то никако не полази за руком. Борила сам се и још се борим, али сад не желим да га видим док не оде опет на лечење. Мирзад није злато од детета и тога сам свесна, али има својих квалитета и син ми је. Волим га - говорила је певачица.

Након саобраћајке коју је изазвао суд му је одредио обавезно лечење, а Ханка га је тада послала на одвикавање у најбољу немачку клинику.

- Док је био у Немачкој, све је кренуло набоље. Радио је и није било никаквих проблема, а затим се изненада вратио у Сарајево због девојке. Изгубио је главу за њом. То је јако бурна веза. Стално раскидају и мире се - рекла је Ханка.

Мирзад Бркић је 2014. иза решетака завршио јер је полиција код њега пронашла гасни пиштољ "рекорд" без метака, пакетић са материјом, за који се сумњало да је хероин, као и сребрне минђуше и огрлицу, писали су тада медији.

Иначе, он је и рањен у ногу 2011. у једном мафијашком обрачуну.