Певачицина кућа је неисправно изграђена, али је не брине то пошто је већина кућа у Црној Гори на такав начин изграђена. Једном приликом рекла је да је покренула процес легализације. 

Нада годинама летује на мору, а надлежни су хтели да је руше јер није имала све дозволе. Међутим, то се није догодило. 

- Ма нема ни речи о рушењу куће, ми смо у фази реновирања. Процес легализације је у току. Мислим да Црна Гора има пречих проблема са нелегалном градњом од моје куће. Гомила њих није ни поднела захтев за легализацију. Ма тамо је лудило када је бесправна градња у питању. Била сам тамо месец дана, нагледала радове реновирања, а сада је син Микица преузео бригу о томе - рекла је тада Нада за "Блиц".

Фото: АТА имагес

 

- Да се разумемо, нисам била за продају куће, али како су ми дошли до самих улазних врата и саградили зид, била сам принуђена. И таман кад сам одлучила да је продам, они су побегли. Нити граде, нити купују, нити плаћају милионе као пре три године. Тако да ништа од милиона које сам могла да добијем. А таман сам планирала да од тог новца купим неке некретнине које бих издавала и од чијег новца бисмо живели моја деца и ја. Међутим све је пропало - рекла је Нада.

Нада је истакла да је много уложла у поменуту кућу: 

- Ја ту кућу имам пуних 38 година. Много сам уложила у њу, а сада је криза. Искрено, не знам ни шта бих урадила са тим парама од продаје. Криза је, нема ни посла, тешко се живи, нисам сигурна да ли бих опет куповала неке некретнине. Знам само да никада не бих куповала у Београду, где купују моје колеге естрадњаци. Није то за мене. Ако ми верујете, више ни моја планина Тара није као пре, овде сви беже од мене јер долазим из Београда, па мисле да сам заражена. Ма ужасно је време - рекла је певачица тада за "Стар".

БОНУС ВИДЕО: