Наиме, Николина Пишек, је обавила да се налази у Хитној, а на питање како се осећа и шта је разлог због којег је завршила у овој здравственој установи, водитељка је кратко одговорила: "Све пет. Деда Миша не мора да се весели. Дечја хитна. Све је ок".

Иначе, она је на Инстаграму написала следеће у објави:

"Мало, онако, викендом...."

ФОТО: Принтскрин Инстагврам николинаписек

 

Водитељка Николина Пишек недавно је саопштила да је судским путем добила решење којим јој се одобрава да уђе у стан на Врачару, где је некада живела са супругом Видојем Ристовићем.

После смрти њеног супруга, Николина Пишек води јавни рат са оцем Видоја Ристовића, Мишом Грофом, а због нерашчишћених породичних односа они су завршили пред судом.

Николина је недавно покушала да уђе у стан на Врачару, али безуспешно, те је најавила да ће следећи пут доћи са полицијом. Водитељка је данас поново требало да дође у Београд, а тим поводом се огласио Миша Гроф који је открио шта се дешава.

Фото: АТА имагес

 

- Требало је да дође, ми смо спремили и ручак и дочек и све, али је нема. Нисмо се чули, нисам се чуо две године што бих сада. Адвокати кажу да не знају ништа о том случају и решењу које она помиње, нико није ни јавио да ће доћи. Па ја највише на свету желим да видим то дете, нисам је видео две године. Мене дете интересује, никакви ратови - казао је Миша за и додао да Николина нема стан на Врачару већ да је то његова имовина.

Након што јој је саопштено шта је познати београдски антиквар изјавио, Николина је кратко поручила у свом стилу: "Волела бих да му буде боље једног дана".