Дарко Лазић недавно је у свом дому уприличио приватно весеље којем је присуствовала и његова кума певачица Андреана Чекић.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм даркола

 

Сада је испливао снимак са прославе на којем се види како је Андреана Чекић успела да расплаче Дарка Лазића, али и његову мајку Бранку.

Андреана је певала песму од Ане Бекуте "Све сам стекла сама", а управо емотивни стихови ове песме натерали су фолкера да заплаче.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм даркола

 

"Отац ме није препознао"

Подсетимо, Андреана је недавно у болној исповести открила потресне детаље свог одрастања.

- Моји су се јако ружно, гадно растали, нису се растали на онај начин како би мени лакше било. Нажалост су се вређали. Не смем да будем неискрена...То мени баш није пријало. Мислим, коме би пријало. Ја сам била сведок тога. Хвала Богу, није било насиља, али кад сам отишла са мајком за Беч, никада се није лепо причало о њему, нити се са његове стране лепо причао о мами. То је мене болело и боли ме и дан данас.

- Тај сусрет памтим по томе да ме није ни препознао, јер сам одједном била много веће дете него што је он запамтио. Сачекао ме је на аутобуској станици. Сећам се да сам имала јако велику трему и жељу да га загрлим и да га видим, али је осећај тај који је на крају стваран био, био скроз другачији у смислу да нисам осетила ту љубав од њега коју сам очекивала - рекла је Андреана за "Републику" и почела да плаче.

Курир.рс/Блиц