Двадесет месеци после бајковитог венчања на Малдивима, Јована и Жељко Јоксимовић на вечну љубав заветовали су се и пред олтаром у београдској цркви Светог Александра Невског, а славље су наставили у једном елитном ресторану.

Место није било изабрано случајно - управо ту су први пут заједно вечерали.

Фото: Инстаграм принтскрин/minajokssimovic

 

 

Иако је популарни кантаутор на "поновљеном венчању" тог септембра 2014. године специјално за госте извео неколико својих песама, за време када су међу њима прорадиле емоције везује их нумера другог уметника - Марка Ентонија. Реч је о балади "Ахора Qуиен", у слободном преводу "Ко, ако не ја?".

- Свадбени плес је изостао, али смо све време играли, открила је тада Јована.

Фото: АТА имагес

 

 

- Није било протокола ни било каквих обавеза. Циљ нам је био да званице буду растерећене и опуштене, да се осећају као да су дошле на добру журку. У позивницама смо апострофирали да нам осим осмеха ништа друго није потребно, што смо и добили, много осмеха и доброг расположења.

Жељко је додао да су музичари сјајно извели свадбену песму.

- Отплесали смо на почетку уз неколико тактова лаганијег ритма. Аца Софронијевић и његов феноменални бенд увежбали су нимало једноставну нумеру Марка Ентонија "Ахора Qуиен", уз коју смо Јована и ја пресекли свадбену торту. Та песма нас везује за време када смо се упознали и заљубили.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: