Она се, према сопственом признању, Цеци обратила за помоћ и захваљујући њеним контактима добила прилику да сними први албум. Цеца јој је чак и свој студио уступила без новчане надокнаде.

- Ништа ми није наплатила. Мислим да је она пословала у минусу, јер је свима давала бесплатно свој студио. Куми Вики Миљковић сигурно није наплаћивала, а ни осталима, пошто су јој сви пријатељи. Цеца и ја се у то време нисмо дружиле, била сам њен пратећи вокал. Она је одувек била другачија од осталих, опуштена је, нормална... Од ње сам много тога научила у послу. Гледала сам је како се понаша на бини, са публиком, слушала шта прича у интервјуима - каже Ивана на почетку исповести и додаје да Цеци никада неће заборавити све што је учинила за њу.

Фото: Архива Новости

 

- Иако смо биле само сараднице, Цеца је одиграла кључну улогу у мојој каријери. Она је највећа звезда, а опет и жена из народа која хоће свима да помогне. Песме за први албум сам скупила помоћу штапа и канапа, али је највећа ставка била објавити албум. Скупила сам храброст да је питам за савет, да ми каже да ли сам јој више за "Сити рекордс" или за "Гранд"? Питала ме је: "Је л' си ти то договорила?" Одговорила сам да нисам, а она мени: "Чекај, бре, сада ћу ја да видим, зовем те за пет минута." И стварно ме је позвала и рекла: "Звала сам Сашу Поповића. У понедељак имаш састанак, понеси песме." Нисам могла да верујем. Један њен позив мени је променио цео живот. Направила ми је кључну везу са "Грандом", са којим сам договорила да ми објаве албум, и то без икакве финансијске надокнаде. Оберучке ме је прихватио а да није трепнуо. Ништа нисам морала да одрађујем. Допало му се како певам, а и Цецини утицај и реч су значили.

Ивана је још као мала знала да ће музика постати њен живот, а отац Слободан и мајка Мила здушно су је подржавали у томе.

Фото: АТА имагес

 

- Када сам имала две године, отпевала сам песму Оливера Мандића и "Нових фосила" непогрешиво тачно. Тата ме је снимао, али смо изгубили касету у бројним селидбама. Музика ми је била све још од малих ногу. И када сам имала температуру чак 40, певала сам. То је Божји дар. Човек се роди са тим. Певање је део моје личности.

- Родитељи су ми били јако строги, добијала сам батине. Најчешће су се љутили када бих каснила. Тада би ми бранили да за викенд идем код другарице. И кад сам била старија, умели су да ме ударе, јер им не кажем све. А то су биле дечије, наивне ствари, ситне лажи. Било ми је страшно што су толико строги, али са ове временске дистанце сматрам да је то било неопходно. Када сам остала у другом стању, била сам убеђена да ћу и ја бити строга, али није тако. Круна је толико шармантна и мали манипулатор већ са три године да ја поклекнем. Али за неке ствари се зна ред, не може да ме не слуша, да ми каже "нећу", да ме лаже... И Пеђа је строг, али и ја. Трудимо се да је не размазимо.

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".