Тада се огласила његова супруга Лидија Ковач након што је пуштен из Клиничког болничког центра Сплит.

- Захваљујући докторима, свом медицинском особљу и свим запосленима у болници који у немогућим условима дају све од себе за добробит сваког пацијента, Мишо наставља свој опоравак код куће - рекла је Лидија тада.

Мишо се последњих година не појављује у јавности, те мало ко зна како данас изгледа. Ипак, његова млађа колегиница Маја Шупут објавила је сада фотографију с њим.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

- Постоје вечери које памтиш док си жив. Наши разговори након наступа у бекстејџу су ми нахранили душу - написала је певачица, а многи су коментарисали то како Ковач изгледа.

Породична трагедија

Подсетимо, Мишо Ковач доживе је велику породичну трагедију када је изгубио сина Едија који је настрадао у удесу, а након најтежег животног ударца, задесила га једна несрећа.

Наиме, његова ћерка Ивана била је у канџама дроге у једном периоду живота, али је успела да се избори са пороком.

Мишо је због губитка сина покушао и да одузме себи живот, што је Ивана веома тешко поднела, па се одала пороку. Ипак, после две године проведених у комуни у којој се лечила од зависности , о чему је причала.

- Извукла сам се, али није било нимало лако. Рекла бих да је заправо страх од повратка у комуну био пресудан - рекла је својевремено Ивана.

Мишина супруга, Анита, једном приликом је говорила о смрти сина.

- За разлику од папира које смо ми добили, а у којима је стајало да је наш син умро од прострела главе, таквог да би на крају могао да живи, права је верзија била другачија. У тим је документима писало да је Еди умро од сепсе изазване великом количином бактерија у организму - рекла је једном приликом Едијева мајка Анита, која се убрзо након трагедије развела од певача.

Три пута избегао смрт

Он је једном приликом како му је живот неколико пута висио о концу.

- Смрт не може нико да спречи. Ја сам је досад три пута избегао, а најближе сам јој био кад сам имао инфаркт. Спасили су ме у задњи час, а када сам отворио очи у болници, изнад мене и мог кревета је стајао момак који ме пољубио у чело и рекао ми: 'Мишо, ја у животу имам само Исуса и вас'. Онда је отишао, а ја сам после сазнао да је момак исусовац - причао је певач.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: