Милица Тодоровић је сада потврдила вести да се разишла од емотивног партнера.

- Истина је, Лазар и ја нисмо заједно. Просто су нам се путеви разишли. Остали смо у добрим односима, чујемо се с времена на време и то је то, рекла је Милица.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, недавно су се појавиле тврдње о наводним разлозима раскида.

- Милица и Лазар су се на прву лопту допали једно другом, тако да су одмах и отпочели романсу. У прва два месеца је међу њима владала страст, па су разлике које постоје биле у сенци. Временом је Милици све више почело да смета то што је Лазар умногоме незрелији од ње, али није желела да га притиска и мења већ је пустила време у нади да ће се он спонтано мењати - тврди извор и наставља:

- Постајало јој је све теже да прећути то што јој смета. У њему није препознала никакву озбиљност нити жељу да граде озбиљнију будућност. Лазар је желео да излазе, да се проводе, путују и зезају, а она је одавно у фази када јој треба склад, мир и партер са којим ће имати жељу да оснује породицу. Код њега то није осетила, а последње недеље биле су јој неподношљиве. Сметало јој је када је загрли и пољуби, те је почела све ређе да се виђа са њим. Уместо да са њом разговара о односу, наставио је да се понаша клинац. Тада је пукла, нашла се са њим и оставила га. И даље се прате на друштвеним мрежама, али је дефинитивно крај.

- Договорили су се да остану другари, али ни у једном смислу више није могла да издржи са њим иако се трудила да има разумевања за све. Њему је раскид пао знатно теже него њој будући да се Милица дуго припремала како и на који начин да изађе из емотивног односа - закључује извор за "Ало"

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: