Паја којег је глумио Павле Вуисић и Јаре којег је играо Миодраг Петровић Чкаља постали су омиљени двојац код публике широм бивше Југославије.

Фото: Јутјуб Принтскрин/ЦОБИ_ KiM

 

 

Када је Телевизија Београд десетак година након премијере прве сезоне одлучила да сними наставак култне серије под називом "Камионџије опет возе" Павле није хтео ни да чује за то.

Поставио је страховит услов продукцији и то не само за себе већ и за колегу.

- У првом моменту није било шансе да заједно са Чкаљом поново стане испред камере. Убеђивали су га годину дана. На крају је пресудио хонорар. У том тренутку смо почели да градимо неко имање. Премерио је плац и израчунао да ће ограда коштати 110.000 динара, тражио је тај износ за хонорар. Продуценти су полудели јер је максимални хонорар за главне глумце тада износио 12.000 динара и није постојала законска могућност да му дају више. Само је одмахнуо руком. Онда су пронашли начин да направе видео-касете које ће се продавати гастарбајтерима и осигурали му тражени новац - испричала је једном приликом Павлова супруга Мирјана.

Фото: Архива Новости

 

 

Она је додала да је њен супруг био каваљер па није дозволио да његов колега ради за мали хонорар и онда је продуцентима поставио још један услов.

- Затражио је да и Чкаљи подигну хонорар бар на 50 хиљада динара. Пристали су и на то и тако је снимљен наставак "Камионџија".

БОНУС ВИДЕО: