Свестан јаке сезоне и талената који су се претходних десет месеци свим снагама трудили, Саша Поповић имао је најтежи задатак да донесе коначну одлуку о финалистима који ће се следеће суботе борити за ласкаву титулу.

- За двадесет година колико радим "Звезде Гранда" ово је најтеже вече. Четворо ће нажалост напустити такмичење вечерас. У финалу нема дуела, сваки кандидат носиће свој број. Гласаће се из пет држава: Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније и Хрватске, објаснио је Поповић, који је у полуфиналној емисији и заиграо са све штакама, а онда све изненадио одлуком.

Фото: АТА имагес

 

 

- Сваки од ових кандидата је прошао 13 кола да би дошао довде. Сигуран сам да сви који прате „Звезде Гранда“ знају сваког такмичара јако добро, и ово је тренутак одлуке. Одлука гласи, неће бити 16 у финалу биће 17. Где је 17, ту је и 18, а где је 18 нека свих 20 иду у финале. Када су толико издржали нека гледаоци одлуче кога хоће кога неће и ко ће бити победник. Ја немам срца никога да избацим јер су сви добри да сви иду у финале, одлучио је Поповић.

Финалисти, који ће се за титулу победника ботити у суботу, 8. јуна, су:

Јанко Јанков (Снежана Ђуришић), Антонија Черкез (Драган Стојковић Боснаац), Дино Суљић (Цеца Ражнатовић), Андријана Петрушовска (Александар Милић Мили), Мирза Пандур (Снежана Ђуришић), Шејла Зонић (Цеца Ражнатовић), Бета Судар (Вики Миљковић), Сидик Шабановић (Драган Стојковић Босанац), Ђула Дрини (Драган Стојковић Босанац), Дејан Дачевић (Марија Шерифовић), Јелена Проле (Марија Шерифовић), Ријад Рахмановић (Вики Миљковић), Николина Перковић (Ђорђе Давид), Петар Крекић (Вики Миљковић), Јулија Петровић (Ђорђе Давид), Инел Нукић (Марија Шерифовић), Стефан Томић (Ана Бекута), Александра Иванов (Марија Шерифовић), Мики Секуловски (Цеца Ражнатовић), Мелиса Зијадић (Цеца Ражнатовић).

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: