У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару које води истрагу, за сутра 4. јуна заказано је саслушање једног од осумњичених за убиство мале Данке Илић у Бањком Пољу 26. марта, Срђана Јанковића то је новинарима током протекле недеље потврдио и његов бранилац Живадин Богдановић.

Тако постоји шанса да ће сутра дефинитивно бити разрешене мистерија нестанка и евентуалног убиства девојчице, јер је сва прилика да је можда могуће уколико Срђан Ј. из села Лука изнесе све што зна. Подсећамо, он је са Дејаном Драгијевићем службеним аутомобилом предузећа ЈКП,,Водовод,, Бор ударио дете недалеко од појате на којој је тог кобног 26. марта боравила са мајком и старијим братом, након чега је задављена и бачена на дивљу депонију недалеко од стаобањског пута.

Након нешто више од два месеца Срђан се бранио ћутањем и коначно решио да пред тужиоцем у ВЈТ у Зајечару изнесе детаље који ће можда помоћи у истрази да се тело мале Данке Илић коначно пронађе.

Иначе, најстарији Драгијевић, отац осумњиченог за убиство мале Данке Илић, Дејана након притвора због саучесништву у кривичном делу за које Тужилаштво још нема доказа јер тело девојчице није нађено, 29. маја пуштен је да се брани са слободе. Њега већ неко време нема у породичној кући у Злоту , на чијој капији се затиче катанац. Где се налази Радослав Драгијевић за сада још увек није познато, што су потврдиле бројне новинарске екипе које су га последњих дана након пуштања тражиле.

"Пре пар дана Драгијевић је долазио код мене да би измирио трошкове сахране супруге. Донео је све што је било потребно из ПИО фонда јер обоје пензионери. Био је сав утучен завршио је то што је имао, измирио дуговања ћутећи. Нико га ништа није питао везано за случај, каже власник једног погребног предузећа у Бору".

БОНУС ВИДЕО