Годинама уназад Рушка Јакић привлачи пажњу домаћих медија, не само због посла којим се бави, већ и због тога што без задршке дели са јавношћу детаље из живота, своје виђење женске лепоте, љубави, мушкараца.

Она сматра да је рецепт за успех бавити се послом који волиш и волети искрено само оне особе које могу да испуне ваша очекивања и задрже вашу пажњу. Управо једном таквом изјавом недавно је узбуркала домаћу јавност.

Фото: Милена Анђела

 

 

Овог пута она се освнула на то шта један мушкарац мора да има да би привукао њену пажњу.

- Ја сам захтевна особа, али сам лака за одржавање. Човек који мене може да привуче је онај који је интелигентан, шармантан, духовит. Не мора да буде много леп, богат... Такви су били сви мушкарци које сам волела, рекла је водитељка у емисији ''Премијера Викенд Специјал''.

Фото: Профимедиа

 

 

Она за себе каже да је "госпођа и дама", као и да је "срећно разведена". Рушка је најпоноснија на своју ћерку Ану, која јој је највећа радост и подршка у сваком тренутку.

Рушка Јакић иза себе има три брака. Ексцентрична водитељка никада није крила да јој је највећа љубав био први супруг Дејан Ђуровић. Други пут је пред матичара стала са Лалетом Надеждићем, са којим има ћерку Ану.

Трећи брак Рушке Јакић завршио се преваром.

- Са трећим супругом сам 13 година била у браку. То је био Воја Мулина, бубњар из Шкулиног оркестра. Волео ме је бескрајно и био је безгранично љубоморан. Када је моја Ана имала три-четири године, био је тад са њом у парку и она га је питала да ли може да га зове тата. Развела сам се кад ме преварио, дала сам му 24 сата да изађе из моје куће, из мог срца је већ изашао.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: