Супруга Жељка Јоксимовић врло често одушеви јавност када је у питању стајлинг, а тако је било и синоћ на једном догађају у престоници. 

 Јована је за овај догађај одабрала комплет у леопард принту, к којим је истекла своју витку фигуру. 

Фотографију је окачила на свом Инстаграму профилу. Многи су приметили да се испод кратког топа виде исклесани трбушњаци. 

Око врата је носила посебан детаљ, огрлицу на којој пише "љубав".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jjovanajoksimovic

 

Осим што има завидну каријеру, Јована је исто тако посвећена породици, супругу Жељку Јоксимовићу као и њиховој деци Кости, Срни и Ани.

Пар је већ годинама у складном браку, а једном приликом је открила како она и музичар васпитавају децу као и да ли постоје ствари од којих никада не одступају.

- Не одступамо само од тога да они сутра буду добри, нормални, вредни и поштени људи. И то је нешто што деци може, убеђена сам, да се покаже само примером, што опет значи да нас двоје морамо да дамо све до себе, да будемо узор, и та чињеница увелико одређује и наше понашање. И према њима, и према другима, и према себи. Све остало су ситнице, оне од којих је састављено свако одрастање - рекла је Јована и открила да ли сматра да њиховој деци отежава то што имају познате родитеље.

- Мало ми је непријатно када чујем такво питање, пошто врло добро знам колико на овом свету има деце и без родитеља, или која расту у беди, па их нико не пита да ли им је то отежавајућа околност. И стварно би, по мени, било размажено, непримерено, и непристојно, да се ја сада жалим на ту врсту услова у којој моја деца живе. Она ће сутра да буду своја, позната или не, свакако ће имати низ ситуација које ће да буду на овај или онај начин тешке, и ја мислим да је то нормално, и да нас двоје само треба на то да их припремимо.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: